Tue Jussin vaalityötä

Voit tukea Jussin vaalityötä haluamallasi tukisummalla Talon väki ry:n tilille. Tukisumman voi siirtää tilille tekstiviestin, maksukortin tai verkkopankin avulla alla olevan napin kautta.

Liity tukiryhmään

Voit liittyä Jussin tukiryhmään alla olevalla lomakkeella. Tukiryhmäläisenä saat ajankohtaista tietoa Jussin kampanjasta ja sen etenemisestä. 

Voit tutustua tietosuojaselosteeseen tästä.

Osta kampanjatuotteita

Jussi on valinnut vaalituotteikseen kaksi lähellä tuotettua laatuvalmistetta: hamppuöljyvoiteen ja kaurahiutaleita. Linnunradan tila valmistaa hamppuöljyvoidetta Kempeleessä tyrnäväläisestä öljyhampusta. Kaurahiutaleet ovat olleet Tyrnävän Myllyn suosikkituote vuodesta toiseen. Tue Jussin vaalityötä ja paikallista yrittäjyyttä ostamalla tuotteita Jussin tilaisuuksista! 

Hamppuöljyvoide 10 €

Hamppuöljyvoide valmistetaan Linnunradan tilalla hampunsiemenöljystä ja kotimaisesta mehiläisvahasta. Hamppuöljy on erinomainen kosteuttamaan, ravitsemaan ja uudistamaan karheaa ja kuivaa ihoa. Hamppuöljy sisältää luontaisesti runsaasti ihoa hoitavaa e-vitamiinia.  Lisäaineeton ja säilöntäaineeton. Säilyvyys n. 6 kk viileässä. Tuotteelle on tehty turvallisuusarviointi. 
 
Linkki nettisivuille: 

Kaurahiutale 5 €

Käsittelemättömässä ja höyrystämättömässä kaurahiutaleessa on kaikki kauran maku tallella. Sopii puuroihin, leivontaan tai sellaisenaan syötäväksi. 
 
Linkki nettisivuille: